Utemåleri i Stockholm 2024

Endagskurser

VÄLKOMNA till endagskurserna utomhus som kommer att återupptas 2024 vecka 20 nu när vädret tillåter! Sommaren 2023 regnade bort så alla ni med presentkort på en utemålardag får tillfälle att utnyttja detta denna sommar i stället. Nu hoppas vi på bättre utemålarväder.

Torsdagen den 16 maj målar vi i Bergianska Trädgården och ses utanför Edwards Anderssons växthus strax innan kl 11.00  PASSERAT DATUM

Fredagen den 17 maj ses vi på Strandvägen (strax innan kl 11.00) vid ett litet båtcafé vid Djurgårdskanalen efter Djurgårdsbron i riktning mot Gärdet  PASSERAT DATUM

Söndagen den 19 maj målar vi i Bergianska Trädgården och ses utanför Edwards Anderssons växthus strax innan kl 11.00  PASSERAT DATUM

Fler målartillfällen kommer efter den 14 juni

Jag lägger ut nya datum på denna sida efter hand och försöker nå er som redan anmält intresse och alla som betalt eller fått en utemålardag i present. Vi målar mellan kl 11 och 16 och kursavgiften ligger på  1200:-/dag.

Jag behöver veta hur många vi blir på dessa kursdagar så ni måste göra en anmälan innan. Det går inte att bara dyka upp. Kursdatum förnyas med jämna mellanrum så håll lite koll på denna sida.

Målardagarna läggs ut löpande och tas bort om vädret inte är med oss och vid passerat datum. Håll er uppdaterade via denna hemsida  och via era mail. Gör din anmälan här eller via e-mail: akvarellkurs@hotmail.com, så hör jag av mig inför kommande målardagar.

Anmäl dig här »

Tag med:

Dina akvarellfärger och ett urval av bra penslar du gillar, både tjocka och tunna.
Pennor att teckna upp motiven med, akvarellpennor el. blyerts + sudd
Akvarellblock eller skiva med lösa papper som du tejpar upp efter hand. Ta med papperstejp i så fall.
Vatten i en pet-flaska el. dyl
En pyts att ha vatten i
Bomullstrasor och bomull
Sittunderlägg eller liten campingstol / brassestol.
Varma kläder (det kan vara ganska kallt att sitta ute på våren även som solen skiner)
Något att äta och dricka. (mellanmål, lunchmacka)

Vi kommer förmodligen att äta lunch på Bergianska och kanske även på Skansen, men det är alltid bra att ha lite reservmat/fika med sig (och godis) vet jag av erfarenhet. I dessa tider är det säkert bra att ha egen med med sig och fika ute i solen.


Akvarellister i djup koncentration framför motivet.


I Rosendals lummiga trädgård plockar vi fram sommarinspirationen.

Anmäl dig här »