Lofoten

Måla i Lofoten sommaren 2020

  • 6 – 13 juli  –  måndag – måndag
  • 15-22 juli – onsdag – onsdag 

Första och sista dagen är ankomst – resp. avresedagar = inga kursdagar.
Vi målar i sex hela dagar, fem dagar med kursledare och en dag fritt måleri.

Det var premiär för detta nya kursmål sommaren 2011 och det var magiskt! Vilken sällsamt vacker natur! Ibland stod man bara alldeles stilla och insöpatmosfären och njöt av det vilda och inbjudande landskapet som skiftade i all oändlighet….. ljuset som dansade fram över bergen i fjärran och molnen som trollade fram mörkblå, skuggor i de mest fantastiska former. Havet som skiftade i alla färger mellan turkos och djupaste svart! Vilket skådespel! Sist men inte minst; Vi hade gudomligt vackert väder – varje dag!

Hoppas att du blir sugen på att följa med till Lofoten och måla. Karta hittar du här. Maila mig gärna om du har några frågor.

Kurskostnad:
Pris för en veckas kurs: 6.900:- (enbart kurs). Resa och boende tillkommer.

Boende i Kunstnerhuset i Svolvaer (länk). Det är ett jättebra och billigt boende med två ateljéer där vi kan måla om det regnar någon dag samt på kvällar och nätter för dem som är nattugglor! Vi har hela Kunstnerhuset för oss själva. Där finns en trevlig storstuga (vardags-/allrum) samt ett kök där vi kan laga vår egen mat om vi så vill! Det finns även många trevliga restauranger och barer i Svolver.

Det finns bara 6 enkelrum (varav jag har ett) och 3 dubbelrum, så vänta inte för länge med att anmäla er!!!! Jag kan ordna med annat boende om du inte hinner boka i tid. Jag tar högst 14 kursdeltagare/ kurs.

(Med reservation för ändringar på priset på boende.)


Midnattssolen lyser på bergstopparna.


Solen värmer även här uppe vid Polcirkeln!


Ateljéjobb i Kunstnerhuset i Svolver.


Inspirerande gemenskap på ett av våra utflyktsmål.

Midnattssol
På väg hemåt över bergen efter en tur i midnattssol.

Målning vid fjällsjö
En magisk dag vid fjällsjön.

Boka kursen här.