Gotland/Fårö 2024

  • 3-9  augusti 2024 – lördag – fredag
  • Det kan ev. bli ytterligare en kursvecka

Första och sista dagen är ankomst- resp. avresedagar = inga kursdagar

Anmäl dig här »

Boende

Ni bokar själva in er på Bunge Vandrarhem och meddelar att ni ska gå kurs för mig. 
Ta en titt på www.bungevandrarhem.com

Kursupplägg

Första dagen börjar vi med lite information om kursen. De övriga dagarna startar vi alltid med en liten genomgång av gårdagens akvarellproduktion och kommenterar dem tillsammans. Du får då uppleva vilken otrolig skillnad det kan bli när du fokuserar på det du tycker bäst om i bilden och tar bort annat med hjälp av passepartout. Plötsligt har man en helt ny bild!!!! Detta moment tycker de allra flesta är väldigt spännande då man lär sig att ”se” sin bild på många olika sätt genom både sina egna och andras ögon.

Under kursdagarna ger jag inledande tips och fungerar sedan som coach och inspiratör under hela arbetspasset. Det är bara att ropa på mig eller vänta tills jag kommer ilandes på min runda och tittar till alla som sitter utspridda lite varstans, försjunkna i sitt skapande. Vi håller på mellan kl. 9 och 17, som en normal arbetsdag! De som vill fortsätter att måla förstås. På kvällen kan vi ev. laga middag tillsammans eller går på restaurang. Sista kvällen har vi en liten blygsam utställning och bjuder in vänner och bekanta som vi träffat under veckan, eller folk vi redan känner.

Kostnad

Kursen kostar 6.200:-. Resan till Bunge vandrarhem ordnar man själv. Boendet är reserverat och ingår inte i kursavgiften . Har ni eget boende, vänligen meddela mig. Begränsat deltagarantal.

Med reservation för att priserna kan ändras.

Anmäl dig här »


Demonstration vid raukarna. Marianne tipsar om har man kan attackera dagens uppgift genom att själv snabbt måla upp motivet och förklara arbetsgången.


Fårö fyr! En karg och gudomligt vacker plats att ta fram akvarellpenslarna på.


Bondans gård! Husen är placerade i roliga vinklar och färgskalan är dämpad. En spännande akvarellutmaning.


Helgumannens fiskeläge. En favoritplats för oss akvarellister.

Boka kursen på Fårö här »