Sommarkurser 2020 och 2021

Många av mina akvarellkurser 2020 är tyvärr inställda i år. Vi satsar på 2021 i stället.

Hej!

Covid-19 har ställt till det för oss alla, framför allt oss som träffar och undervisar människor i vårt arbete. Många av årets sommarkurser kommer inte att kunna hållas på sedvanligt sätt så länge risken att smittas kvarstår.

Jag jobbar just nu med att lägga ut digitala kurser via ZOOM och hoppas kunna hålla sådana tills läget återgått till det normala så att vi kan samlas och måla i lokal igen.

Jag kommer att lägga ut endagars-kurser i Stockholm i vår/sommar om vädret tillåter att vi kan vara utomhus och måla med lite avstånd emellan oss.

Jag brukar hålla en kurs som jag kallar för Stockholmsveckan då vi målar i fyra dagar på fyra olika platser i vår vackra huvudstad. Denna kurs kostar 4.500:- men denna sommar blir kurskostnaden i stället 1000:-/dag då vi inte kan samlas inomhus och därför måste ta det dag för dag.

Jag återkommer med information via mail eller sms då ni anmält er som intresserade av att delta i en sådan kurs. Det är inte bindande med en intresseanmälan i detta läge. Maila mig eller gör er förfrågan via denna sida.

Mail: akvarellkurs@hotmail.com

Stockholmsveckan – 4 dagars utemåleri i Stockholm
Vi kommer i stället att ha endagarskurser då vi enbart kan måla utomhus denna vår/sommar pga omständigheterna. Maila mig eller gör en intresseanmälan via denna sida om ni vill ha mer information.

Mail: akvarellkurs@hotmail.com

Gotland/Fårö den 10 – 16 augusti 2020
Gotland/Fårö den 18 – 24 augusti 2020
Boende på fantastiskt fina Bunge vandrarhem.

Connemara – Irland INSTÄLLD, men planerar för juni 2021.
Boende på B&B på två underbara ställen