Sommarkurser 2021

Kursveckor på Lofoten och Fårö 2021.

Vi hoppas att det ska gå att genomföra sommarkurserna som vanligt denna sommar -2021. Jag har redan bokat in akvarellveckor på mina favoritkursplatser och hoppas att de ska gå att genomföra.

Det går bra att göra en intresseanmälan redan nu. En intresseanmälan för Lofoten är inte bindande förrän jag får direktiv från Kunstnerhuset i Svolver om vi kan bo där i sommar. Allt hänger på smittspridningen i Norge och Sverige..

Välkomna att måla med mig i sommar!

Vi kommer att måla dessa två veckor på LOFOTEN:

den 5-12 juli

den 14-21 juli

Dessa två veckor på FÅRÖ

10-16 augusti

19-25 augusti

och, denna vecka i Gnisvärd på sydvästra Gotland

30 augusti – 6 september

 

Hör av er till mig via länken så får ni mer information om upplägget för dessa två kursveckor.

______________________________________________________________

ÄLDRE INFORMATION nedan. Ni behöver inte läsa längre då nedanstående info äldre och därmed  inaktuell för 2021.

Många av mina akvarellkurser 2020 blev tyvärr inställda i år. Vi satsar på 2021 i stället.

Covid-19 har ställt till det för oss alla, framför allt oss som träffar och undervisar människor i vårt arbete. Många av årets sommarkurser kommer inte att kunna hållas på sedvanligt sätt så länge risken att smittas kvarstår.

Jag jobbar just nu med att lägga ut digitala kurser via ZOOM och hoppas kunna hålla sådana tills läget återgått till det normala så att vi kan samlas och måla i lokal igen.

Jag kommer att lägga ut endagars-kurser i Stockholm i vår/sommar om vädret tillåter att vi kan vara utomhus och måla med lite avstånd emellan oss.

Jag brukar hålla en kurs som jag kallar för Stockholmsveckan då vi målar i fyra dagar på fyra olika platser i vår vackra huvudstad. Denna kurs kostar 4.500:- men denna sommar blir kurskostnaden i stället 1000:-/dag då vi inte kan samlas inomhus och därför måste ta det dag för dag.

Jag återkommer med information via mail eller sms då ni anmält er som intresserade av att delta i en sådan kurs. Det är inte bindande med en intresseanmälan i detta läge. Maila mig eller gör er förfrågan via denna sida.

Mail: akvarellkurs@hotmail.com

Stockholmsveckan – 4 dagars utemåleri i Stockholm
Vi kommer i stället att ha endagarskurser då vi enbart kan måla utomhus denna vår/sommar pga omständigheterna. Maila mig eller gör en intresseanmälan via denna sida om ni vill ha mer information.

Mail: akvarellkurs@hotmail.com

Gotland/Fårö den 10 – 16 augusti 2020
Gotland/Fårö den 18 – 24 augusti 2020
Boende på fantastiskt fina Bunge vandrarhem.

Connemara – Irland INSTÄLLD, men planerar för juni 2021.
Boende på B&B på två underbara ställen