NYTÄNK – 2021 års akvarellkurser

Planer för akvarellkurser i augusti och framåt

Akvarellveckorna på Fårö/Gotland i augusti är inbokade och klara. Det blir även en tredje vecka på södra Gotland, i Gnisvärd.

Gå in under rubriken: sommarkurser 2021 och klicka på de olika alternativen så får ni mer exakta uppgifter.

HELGKURSER och UTEMÅLERI 2021

Det kommer att bli utomhusmåleri  i sommar och i höst då vi kan sitta utomhus med långt avstånd emellan oss.  Utemåleridagarna i Stockholm har startat och kommer att fortsätta september ut.

VÄLKOMNA till endagskurserna utomhus under sommaren och hösten 2021! Vi målar mellan kl 11 och 17 och kursavgiften ligger på  1000:-/dag. 

Jag vill gärna veta hur många vi blir på dessa kursdagar så ni måste göra en anmälan någon/några dagar innan. Anmälan gör ni via denna sida. Det går tyvärr inte att bara dyka upp. Kursdatum förnyas med jämna mellanrum.                                       

I augusti är det ett tillfälligt uppehåll med utemålardagarna. Det kommer att bli tillfällen i september igen. Akvarelldagarna läggs ut löpande. Håll er uppdaterade här.

Det blir inga terminskurser till hösten men helgkurserna kör igång i slutet av november. Jag ger även privatlektioner till dem som önskar. 

VÄLKOMNA att måla akvarell för mig! Skicka gärna en intresseanmälan och hör av er om ni har några frågor. Det går bra att maila mig också på akvarellkurs@hotmail.com 

____________________________________________

NYTÄNK i dessa Coronatider – lite histora!

Välkomna att maila mig på akvarellkurs@hotmail.com eller kontakta mig via denna sida om ni vill måla med mig en eller flera dagar.

Jag meddelar alltid endagskurserna både här på hemsidan och via FB. Anmäl dig så snart du vet om du kan vara med på de dagar som annonseras så får du uppdaterad information av mig via mail eller sms. Kom ihåg att meddela även ditt mobilnummer så jag kan sms’a.

Då dessa kurser är väderberoende blir det kort framförhållning så det bästa är att kontakta mig och fråga om det blir kurs någon dag innan ni skulle vilja måla. Jag tar höst emot 10 kursdeltagare då vi sitter utomhus och målar. Vi kommer inte att måla inomhus.