NYTÄNK – 2023 års akvarellkurser

2023 års akvarellkurser i korthet

I januari och februari håller jag tre helgkurser med olika teman.

Sommarkurserna startar med en kursvecka i Gnisvärd, Gotland den          29/5 – 4/6.

Den 8-15 juli samt den 22-29 juli blir det två kursveckor i Lofoten, Norge.

Den 12-18 augusti blir det en kursveck på norra Gotland och Fårö.

Den 4-11 september blir det ytterligare en kursvecka i Gnisvärd, Gotland.

Endagskurserna utomhus kommer att starta då vädret tillåter. Vi målar mellan kl 11 och 16 och kursavgiften ligger på  1200:-/dag. 

Det blir inga terminskurser till hösten men helgkurserna kör igång i slutet av november. Jag ger även privatlektioner till dem som önskar. 

VÄLKOMNA att måla akvarell för mig! Skicka gärna en intresseanmälan och hör av er om ni har några frågor. Det går bra att maila mig också på akvarellkurs@hotmail.com 

____________________________________________

INFO om endagskurserna / Utemåleri

Välkomna att maila mig på akvarellkurs@hotmail.com eller kontakta mig via denna sida om ni vill måla med mig en eller flera dagar.

Jag meddelar alltid endagskurserna både här på hemsidan och via FB. Anmäl dig så snart du vet om du kan vara med på de dagar som annonseras så får du uppdaterad information av mig via mail eller sms. Kom ihåg att meddela även ditt mobilnummer så jag kan sms’a.

Då dessa kurser är väderberoende blir det kort framförhållning så det bästa är att kontakta mig och fråga om det blir kurs någon dag innan ni skulle vilja måla. Jag tar höst emot 10 kursdeltagare då vi sitter utomhus och målar. Vi kommer inte att måla inomhus.