NYTÄNK – 2023 – 2024 års akvarellkurser

2023 – 2024 års akvarellkurser i korthet

Det blir inga terminskurser till hösten men jag kör igång helgkurserna igen med en nybörjarkurs den 25-26 november.  Den 9-10 december blir det en helgkurs med temat ”Snö och vintermotiv” och akvarellåret 2023  avslutas med helgkursen ”Himlar, Hav & Vatten” den 16-17 december.    Jag ger även privatlektioner till dem som så önskar. 

2024 blir det fler helgkurser i januari – mars och sedan följer en härlig akvarellsommar på olika platser i Sverige och utomlands. Bläddra under resp. rubriker/sidor så ser ni vad som lagts ut i dagsläget.

VÄLKOMNA att måla akvarell för mig! Skicka gärna en intresseanmälan och hör av er om ni har några frågor. Det går bra att maila mig också på akvarellkurs@hotmail.com 

____________________________________________

INFO om endagskurserna / Utemåleri 2024

Välkomna att maila mig på akvarellkurs@hotmail.com eller kontakta mig via denna sida om ni vill måla med mig en eller flera dagar.

Jag meddelar alltid endagskurserna både här på hemsidan och via FB. Anmäl dig så snart du vet om du kan vara med på de dagar som annonseras så får du uppdaterad information av mig via mail eller sms. Kom ihåg att meddela även ditt mobilnummer så jag kan sms’a.

Då dessa kurser är väderberoende blir det kort framförhållning så det bästa är att kontakta mig och fråga om det blir kurs någon dag innan ni skulle vilja måla. Jag tar höst emot 10 kursdeltagare då vi sitter utomhus och målar. Vi kommer inte att måla inomhus.