Frankrike 2023

Akvarellkurser i södra Frankrike 2023

Covid-19 har ställt till det för oss alla, framför allt oss som träffar och undervisar människor i vårt arbete. 2020-2022 blev det tvärstopp men nu tar vi nya tag inför akvarellåret 2023. Inga datum är bestämda ännu. Jag kommer att lägga ut datum så snart jag fått klartecken om boendena.

St Gervais-sur-Mare, en pittoresk bergsby i Sydfrankrike   

Min fantastiska väninna Ann sålde sin lilla tvårumslägenhet i centrala Stockholm och bosatte sig i den genuint franska lilla bergsbyn St Gervais-sur-Mare. Hon fick ca 400 kvm boendeyta för sina 60 kvm i Stockholm. Inte dåligt!

Hon bor utmed huvudgatan i byn och huset hon numera äger har tidigare varit både kloster och pojkskola, så det finns gott om plats och en stooor, mysig trädgård att både umgås och måla i!

Ann är inredare och en mästarinna på att göra det mysigt och hemtrevligt. Hos henne är det Bed & Breakfast som gäller. Vi betalar cirka 40-45 Euro/person och dygn och då ingår en rejäl svenskfransk frukost! Hos Ann känner vi oss som hemma!

Vill vi äta gemensam middag så lagar Anns dotter Jenny, som är kock, fantastiskt god mat till ett väldigt bra pris. Efter en målardag är det härligt att komma hem till ett dukat bord med förrätt, huvudrätt och dessert och vin till maten, som sig bör i La France!

Omgivningarna är otroligt varierande, alltifrån undangömda bergsbyar till forsande vattenfall och vidsträckta utsikter.

Ni kan göra en intresseanmälan för denna kursvecka redan nu. Kursen planeras till maj och/eller september 2022

Kurskostnad: (enbart kurs) 5.900:- (reserverar mig för ändringar)

Anmäl dig här »


Här sitter vi och målar i skuggan under platanerna i Anns underbara trädgård.