NYTT! Utomhusmåleri i Stockholm 2020

Boka dig på någon av 2020 års helgkurser. Läs mer om helgkursernas upplägg här.

NYTT INLÄGG  – ENDAGSKURSER i Stockholm

Det blir utomhusmåleri i Stockholm den 20, 21 och 23 juli + den 27 och 28 juli. Tider: kl 11-17 alla  dagar. Kontakta mig för mer information om du vill vara med! Vi målar med säkert avstånd emellan oss. Läs mer endagskurserna nedan och under andra flikar och sidor. Kontakta mig på: akvarellkurs@hotmail.com

Vecka 30, kommer vi att måla i Bergianska Trädgården                       måndagen den 20 juli                                                                                                           

Skansen tisdagen den 21 juli                                                                                      och i Rosendals Trädgårdar torsdagen den 23 juli 

Vecka 31 målar vi På Skansen måndagen den 27 juli                                             och i Bergianska Trädgården tisdagen den 28 juli

Kostnad: 1000:-/dag                                                                                                       Anmäl er via denna sida eller någon av de andra sidorna.

Datum:  2020

Covid-19 har ställt till det för oss alla, framför allt oss som träffar och undervisar människor i vårt arbete. Helgkurserna framöver kommer inte att kunna hållas på sedvanligt sätt så länge risken att smittas kvarstår.

Jag jobbar just nu med att lägga ut digitala kurser via ZOOM och hoppas kunna hålla sådana tills läget återgått till det normala så att vi kan samlas och måla i lokal igen.

Jag kommer att lägga ut endagskurser i sommar när vädret tillåter att vi kan vara utomhus och måla med lite avstånd emellan oss. Jag har redan haft en provvecka på Skansen, vid Djurgårdskanalen och på Rosendal. Det funkade hur bra som helst då vi målade i små grupper med 2-5 deltagare och respekterade tvåmetersregeln. Vi var alla nöjda med upplägget!

Vanligtvis brukar jag hålla en kurs som jag kallar för Stockholmsveckan då vi målar i fyra dagar på fyra olika platser i vår vackra huvudstad. Denna kurs kostar 4.500:- men denna sommar blir kurskostnaden i stället 1000:-/dag då vi inte kan samlas inomhus (om det skulle regna någon dag) så därför måste ta det dag för dag.

Jag återkommer med information via mail eller sms då ni anmält er som intresserade av att delta i en sådan kurs. Det är inte bindande med en intresseanmälan i detta läge. Maila mig eller gör er förfrågan via denna sida.

Mail: akvarellkurs@hotmail.com

Begränsat deltagarantal. Läs mer om helgkurserna här