Akvarellkurs på Gotland /Fårö  sommaren 2017

Datum:
13 aug – 19 augusti 2017. Första och sista dagen är ankomst- resp. avresedagar = inga kursdagar

Akvarellkurs Gotland

Akvarellkurs Gotland

 

 

 Akvarellkurs Gotland


Boende

Visst boende är ordnat men man kan även själv boka in sig på t.ex. Se 2017 års priser för boende på Fårögården B&B, länk här. Tel.nr: 0498-22 36 39.

Kursupplägg

Första dagen börjar vi med lite information om kursupplägget. De övriga dagarna startar vi alltid med en liten genomgång av gårdagens akvarellproduktion och kommenterar dem tillsammans. Du får då uppleva vilken otrolig skillnad det kan bli när du fokuserar på det du tycker bäst om i bilden och tar bort annat med hjälp av passepartout. Plötsligt har man en helt ny bild!!!! Detta moment tycker de allra flesta är väldigt spännande då man lär sig att ”se” sin bild på många olika sätt genom både sina egna och andras ögon.

Under kursdagarna ger jag inledande tips och fungerar sedan som coach och inspiratör under hela arbetspasset. Det är bara att ropa på mig eller vänta tills jag kommer ilandes på min runda och tittar till alla som sitter utspridda lite varstans, försjunkna i sitt skapande. Vi håller på mellan kl. 9 och 17, som en normal arbetsdag! De som vill fortsätter att måla förstås. På kvällen kan vi ev. laga middag tillsammans eller går på restaurang. Sista kvällen har vi en liten blygsam utställning och bjuder in vänner och bekanta som vi träffat under veckan, eller folk vi redan känner.

 

Kostnad
Kursen kostar 5.000:-. Boende, båtresa, bil + bensin (kan delas på 4 personer) betalar man separat. Mat ska man ju äta vare sig man är hemma eller på Gotland/Fårö! Begränsat deltagarantal.


Anmälan
Intresseanmälan genom formuläret.

(Med reservation för att priserna kan ändras)

 

Jag vill anmäla mig till följande kurs /-kurser (kryssa i rutan)


Gotland/Fårö den 13 - 19 augusti 2017

  

Ditt namn:

E-mail:

Bekräfta E-mail:

Telefon:

Meddelande:Akvarellkurser i STOCKHOLM

Stockholmsveckan
läs mer >

HELGKURSER
läs mer >
TERMINSKURSER
läs mer >

Sommarkurser

Vassdalsvik 2017
boka här >

LOFOTEN 2017
boka här >
GOTLAND/Fårö 2017Denna sida

IRLAND 2017
boka här >

FRANKRIKE 2017
boka här >