Akvarellkurs på Irlands västkust 2017

Vi åker och målar på Irlands västkust första veckan i september 2017 – när ljungen blommar och bergen är lila!.

Datum: 3-10 september 2017. Söndag är ankomst- resp. avresedagar = inga kursdagar

Anmälan här nedanför.

Akvarellkurs på Irland


Akvarellkurs Irland

Följ med till underbara, fantastiska Irland på sommarkurs! Jag har nosat upp två helt ljuvliga Bed & Breakfast nära Clifden där vi har havet och den magiska, otämjda vildmarken som närmsta grannar. Vi har målat på Irland tio somrar i rad nu och alla gamla kursdeltagare längtar tillbaka. Några har t.o.m. repeterat kursen flera gånger!


Jag har hållit kurser på Irlands västra kust i många år. Samma fantastiska boende på B&B med underbara värdinnor, enorma frukostar och storslagen utsikt över det vackra landskapet. I den gulliga lilla staden Clifden i närheten spelas det live music på varenda pub så där kan vi verkligen koppla av och ha det mysigt på kvällarna när vi äter våra middagar. Alltid är det något spännande på gång!

Irländarna är ett härligt och hjälpsamt folk som tar hand om oss på allra bästa sätt och naturen i detta område är storslagen! Motiv finns överallt! Googla gärna på Connemara, Clifden, Roundstone, Irish West Coast, photos, så får ni en liten försmak!

En av mina kursdeltagare på Irland, Linn Nyström, blev intervjuad i Amelias sommarnummer. Hon berättar på en helsida om akvarellkursen i Connemara och vad den gett henne. Länk till pdf-dokumentet här.

Kostnad
Själva kursen kostar 5.500 SEK, resten (flyg, hyrbil, B&B) betalar man separat, och B&B ligger på 32-35 Euro/natt. Man väljer själv om man vill ha en billig budgetvecka eller kosta på sig en lyxvecka med fina middagar, golf, ridning och annat.

(Med reservation för ändringar i priserna)

Akvarellkurs Connemara

Andra bilder från mina kurser finns på en sida på Facebook. Länk till bilderna
Ta gärna en titt!

Anmälan genom formuläret:

Jag vill anmäla mig till akvarellkurs  på Irland 2017:
3 - 10 september 2017

Ditt namn:

E-mail:

Bekräfta E-mail:

Telefon:

Meddelande:
Akvarellkurser i STOCKHOLM

Stockholmsveckan
läs mer >

HELGKURSER
läs mer >
TERMINSKURSER
läs mer >

Sommarkurser

Vassdalsvik 2017
boka här >

LOFOTEN 2017
läs mer >
GOTLAND/Fårö 2017
läs mer >

IRLAND 2017
denna sida >
FRANKRIKE
2017
läs mer >